January 2021 News Magazine
  • 1-800-761-8017
  • Contact Us
  • Member Login
  • Get Listed Today

Elektromarket

Merchants/Retailers
Tirana, Qarku i Tiranës, 1001

Show Phone Number
MAKE A CONNECTION Elektromarket is accepting messages: Send Message
Get Directions View On Larger Map

    Company Details

  • Hours of Operation
  • Mondays-Sundays
    07:00-17:30

About Elektromarket

Dyqan elektroshtepiakesh me super oferta dhe cilesi.

Ketu do te gjeni produkte elektrike te te gjitha llojet dhe nga gjithe bota, me cmime me te mira se dyqanet e tjera online. Qellimi yne eshte sigurimi i nje game te gjere produktesh dhe transporti sa me i shpejte.