FacilityAXS.net
MAY 2022, FacilityAXS News Magazine

Bestrijdingsservice

Professional Services
Tilburg, Noord-Brabant, 5041SH

Show Phone Number
MAKE A CONNECTION Bestrijdingsservice is accepting messages: Send Message
Get Directions View On Larger Map

    Company Details

  • Year Established
  • 2019
  • Hours of Operation
  • 24/7

About Bestrijdingsservice

Wanneer je op zoek bent naar een lokale ongediertebestrijder, is het vaak lastig om een geschikt bedrijf te vinden. Je hebt vaak geen idee waar het bedrijf aan moet voldoen, omdat een ongediertebestrijder niet iemand is die je dagelijks belt. Het kan zijn dat je zelf nog niet eens weet waar je last van hebt en dan heb je toch wel een professioneel persoon nodig die jou verteld waar je last van het hebt en hoe dit kan worden opgelost.
Om deze bovenstaande reden is Bestrijdingsservice.nl opgericht. Toen wij een keer een ongediertebestrijding bedrijf nodig hadden, vonden wij het lastig om de juiste te kiezen. Er is op lokaal vlak en landelijk vlak veel aanbod, maar het bleef ons onduidelijk met welke partij we in zee moesten gaan. Toen kwamen we op het idee om een platform op te zetten waardoor dit makkelijker is.
Bij ons zijn alleen maar lokale, vakkundige en gediplomeerde ongediertebestrijders of bedrijven aangesloten. Op deze manier heb je altijd te maken met een 'goede' partij en weet je dat het probleem professioneel wordt aangepakt.

Bestrijdingsservice Specialties